"Start je Blog! vandaag nog en geef een boost aan je zichtbaarheid en expertstatus, zodat klanten JOU kiezen en je omzet groeit."

In 5 stappen aan de slag met jouw blog

Ontdek Een Geweldige Content Strategie Die Jouw Blog En Jouw Onderneming Op De Kaart Zet

Je gaat aan de slag met

  • Met content je blog vullen en bouwen aan je expertstatus. Wat is het en welke soorten zijn er?
  • Ik deel de ultieme content strategie met je waarmee je jouw blog op de kaart zet.
  • En hoe zit het dan met SEO? Wat moet je ermee? Die vraag beantwoord ik voor eens en altijd.
  • Ik geef je 4 manieren om het bloggen leuk te houden. Want bloggen is gewoon fun!
  • Je gaat natuurlijk ergens over bloggen. Ik vertel je een handige manier om onderwerpen te bepalen.

En deze bonussen

BONUS 1: De juiste zoekwoorden bepalen

In deze bonus video laat ik je zien hoe je met behulp van een handige tool van Google je beste zoekwoorden voor je blog bepaalt, zodat jouw artikel, blog en website gaan ranken in de zoekresultaten van Google.

BONUS 2: Jouw website toevoegen aan Google Analytics

In deze bonus video laat ik je zien hoe je jouw website toevoegt aan Google Analytics en de super handige WordPress plugin SEO for WordPress van Yoast.

Zo kun je direct gebruik maken van alle handige mogelijkeheden van de Yoast plugin en kun je de resultaten van je website bijhouden.

BONUS 3: Ebook Bloggen doe je zo!

Overal en altijd lezen en het boek Bloggen doe je zo bij de hand hebben? Met het ebook geen probleem. De volledige versie van het boek krijg je er helemaal gratis bij.
In de trein, in de wachtkamer, waar dan ook, altijd toegang tot Bloggen doe je zo!

Wat andere deelnemers zeggen over Start je Blog!

Monica  ten Hoove - Helbig

Bloggen; hoe doe je dat nu? Esther weet het en ze legt het praktisch en duidelijk uit in deze videotraining. Na het volgen van deze training kun jij zo beginnen, en houdt je waarschijnlijk niet meer op… Want het is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt na de uitleg van Esther.

Monica ten Hoove - Helbig Mijn Financiële Huishoudster
Hilde van Geel

Esther kent de blogwereld als geen ander. Ze is ook niet voor niets dé blogexpert van Nederland. En omdat zij er echt alles van kent, kan ze jou ook heel goed helpen met jouw (bedrijfs)blog, of je nu een beginnende of gevorderde blogger bent. Zij kent zowel de kneepjes van het vak als de valkuilen (!!) en is de geknipte persoon om jou te begeleiden zodat jouw blog nog beter wordt.

Hilde van Geel

Totale waarde van het online pakket is € 97,-

Nu voor €47,- (ex.btw)

Bestellen en direct toegang >>

Je krijgt direct toegang tot het materiaal, zodat je direct aan de slag kunt. Dat je dit pakket koopt betekent ook dat je toegang krijgt tot alle toekomstige updates die ik doe en extra bonussen die ik toevoeg.

Dit ben ik! - Esther Molenaar

"Schrijf vanuit je hart,

want schrijven is

geen rationeel proces"

Dit ben ik. Een paar jaar geleden hoorde ik dat je als ondernemer gewoon een blog moet hebben. Je kunt er niet meer zonder. Het is het gratis marketingmiddel bij uitstek.

Ik heb verschillende blogs gehad, voor verschillende bedrijven. Na verloop van tijd raakten ze in de vergetelheid; mijn vergetelheid. Jammer, want niets stelt je potentiële cliënt zo in staat jou te leren kennen wanneer je blogt. Je deelt niet alleen je kennis, maar ook jouw verhaal en jouw manier van werken en wat jij belangrijk vindt in het leven en in het leven van je cliënt.

Via allerlei trainingen en cursussen over schrijven, bloggen en ondernemen ontwikkelde ik mijn eigen manier van bloggen.

Om jou te helpen bij je eerste blogstappen deel ik de belangrijkste START informatie met jou in Start je Blog!

 

Direct met de video training Start je Blog! beginnen >>

Dit is waar bloggen om draait:

Erika Lunsche

Esther heeft veel kennis en ervaring met het schrijven van blogs. Daarover heeft ze mij waardevolle tips gegeven. De tips van Esther zijn praktisch, direct toepasbaar en informatief.

Erika Lunsche Succes in HR
Annie Lamey

Mijn belangrijkste inzicht is dat bloggen inderdaad van deze tijd is en ook het vindbaar zijn, in jouw expertise waar jij goed in bent, waar jij je in specialiseert.

Annie Lamey Create your Outlines
Bestellen en direct toegang >>